ca

El domini .cat estrena nou web!

05 març 2020

Feia temps que ho esperàvem i per fi el domini .cat ja té nou web. Un espai renovat, tant pel que fa al disseny com als continguts, que s’han reestructurat per facilitar-ne la usabilitat i l’experiència dels usuaris.

Aquest web té un doble objectiu:

  • Estructurar millor la informació sobre el domini .cat per tal d’explicar, a qui encara no el conegui, quines en son les seves característiques.
  • Facilitar l’experiència de cerca i elecció del domini desitjat, visualitzant molt més les promocions actives (i la dels registradors acreditats) i els productes per a cada persona, entitat i / o empresa.

 

Pels més curiosos, el web també inclou un espai d’estadístiques en temps real sobre el domini .cat, on es pot trobar els dominis registrats, els renovats i la seva evolució, els registradors oficials i les dades més rellevants de les eines Ja.cat i Va.cat.

Un dels trets identificatius i de valor del .cat és el seu departament de suport. El web també ha de ser un facilitador, una eina perquè qualsevol persona que tingui algun dubte sobre el procés de registre d’un .cat o bé sobre el seu correu, entre d’altres, pugui resoldre’l des del mateix web. El mateix espai també recull vídeos tutorials que expliquen d’una forma molt atractiva com realitzar les accions més comunes amb el teu domini .cat.

En definitiva, un espai per gaudir, descobrir i conèixer poc a poc. Un web obert i sempre viu.

Benvinguts al nou web de domini .cat!

Notícies relacionades