ca

Informació de contacte del domini:

identifica’t com a propietari i evita problemes.

·

Els teus dominis, sota el teu control: la informació de contacte del domini, també coneguda com a informació WHOIS, és crucial per a identificar-te com a propietari legítim. Aquesta informació és pública i pot ser clau per a resoldre disputes de titularitat.

·

Per què actualitzar la informació de contacte? Mantenir les dades actualitzades és vital per a evitar inconvenients. En cas de qualsevol problema, la informació de contacte precisa serà el teu aval per a demostrar la propietat del domini.

·

Actualització fàcil amb el teu panell de control: els registradors de dominis ofereixen un panell de control on pots gestionar la informació de contacte dels teus dominis. Pots revisar-la, corregir-la o actualitzar-la en qualsevol moment.

·

Comprovar i actualitzar regularment: és molt recomanable verificar i actualitzar periòdicament la informació de contacte dels teus dominis. Això et permetrà evitar problemes en el futur.

·

Canvis de titularitat, correu electrònic o transferències: hi ha diverses raons per les quals pot ser necessari canviar la informació de contacte d'un domini. Pot ser per un canvi en la persona responsable, correus electrònics obsolets o una transferència de propietat.

·

Evita sorpreses: actua amb previsió: molts propietaris de dominis ignoren la importància de la informació WHOIS fins que sorgeixen problemes. No esperis a l'últim moment: verifica i actualitza les dades de contacte dels teus dominis ara mateix. Actualitzar la informació de contacte és fàcil: ves al panell de control que t’ofereix el tu registrador,, localitza el domini que vulguis actualitzar i segueix les seves instruccions per fer el canvis pertinents. Per a més informació, consulta la secció de preguntes freqüents sobre com verificar o canviar la informació de contacte.

·

Recorda: mantenir la informació de contacte del teu domini actualitzada és una pràctica clau per a evitar problemes i garantir un control complet sobre els teus dominis.

Consells addicionals:

  • Assegura’t que la informació de contacte sigui precisa i completa.
  • Indica un correu electrònic actiu i accessible per a tu.
  • Només proporciona la informació necessària.
  • Mantén les dades de contacte actualitzades amb qualsevol canvi.
  • En cas de dubtes, contacta amb el teu registrador de dominis.

Protegeix els teus dominis i mantén el control amb una informació de contacte precisa i actualitzada.