ca

Per què un .cat

Perquè som emprenedors, innovadors i ens agrada impulsar programes que formin, inspirin i recolzin el progrés als territoris de parla catalana.

Descobreix tot el que et pot aportar un domini .cat.

Oportunitats

Posiciona't en un mercat actiu

Més de 10 milions de persones viuen plenament en català. Parla el mateix idioma que els teus clients i posiciona’t en un mercat actiu i en expansió.

Guanya prestigi i segmentació

Quan fas servir un domini .cat, segmentes millor els teus clients i augmentes les possibilitats d’arribar amb l’oferta correcta als usuaris correctes.

Més seguretat per a tu i les teves transaccions

Ens ocupem de fer del .cat un domini segur, amb qualitat i lliure de continguts sospitosos o especulatius que et puguin afectar a tu o al teu negoci.

Identitat i presència

Identifica't al món

Connectar amb el món és connectar amb tu mateix. Projecta els teus valors amb un punt original que diu molt de tu.

El teu nom, el teu domini

Porta la teva identitat als teus projectes. Controla i gestiona els teus propis continguts amb un punt de referència dinàmic i innovador.

Pertinença

Dóna suport al català a Internet

.cat impulsa la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i les TIC. Gràcies al .cat, potenciem la creació de continguts en català a la xarxa.

Contribueix a potenciar la transformació social i digital mitjançant internet

Tots els beneficis del .cat es reinverteixen en programes per a potenciar la transformació social i digital mitjançant Internet arreu dels territoris de parla catalana.