ca

Per què un .cat?

Perquè som emprenedors, innovadors i ens agrada impulsar projectes que recolzin el progrés dels territoris de parla catalana.

No siguis .com els altres.

Descobreix les raons per tenir un .cat i sigues diferent!

Independència digital i exclusivitat

Sabem que el .cat no és per a tothom i això el fa encara més especial. Amb un .cat, no només tens un domini, tens una identitat única que et converteix en el protagonista absolut de la teva presència en línia. Allunyat de les polítiques de les xarxes socials i dels serveis gratuïts, aquí tu ets el propietari del teu contingut.

Troba el teu domini

Privacitat i seguretat garantides

Protegim les teves dades com el tresor més preuat. Amb funcionalitats com Whois privat i mesures de seguretat com DNSSEC, garantim un entorn digital segur i lliure de riscos i continguts sospitosos. Oferim un nivell extra de seguretat per a transaccions en línia.

Troba el teu nom de domini ideal i millora el SEO del teu web

Un .cat et situa al capdavant de les cerques en català, reforçant la teva presència en línia, però això no ho diem nosaltres, ho diu un estudi independent que comprova que amb un domini .cat el teu web té un avantatge addicional de posicionament sobre els altres en les cerques en català.

Tot i la gran acceptació, amb més de 100.000 dominis registrats, les opcions són infinites per trobar el nom de domini perfecte per al teu projecte.

Llegeix l’estudi

Un domini que dona suport a l’emprenedoria

Des de petites startups fins a empreses consolidades, un .cat et dona l’empenta que necessites per destacar en un entorn digital competitiu. Internacionalment reconegut, el .cat t’obre les portes a noves oportunitats de negoci.

Des del domini .cat donem suport a esdeveniments i xarxes empresarials per fomentar l’emprenedoria i el desenvolupament local contribuint, així, a fer de la llengua un motor de l’economia.

Consulta l’oferta per a emprenedors

Un domini per a cada necessitat

Siguis un emprenedor, una entitat sense ànim de lucre o una empresa en creixement, tenim el domini ideal per a tu. Amb un .cat, la teva presència en línia està assegurada.

A més, registrar un domini.cat pot assegurar el teu nom i protegir la teva marca dins l’espai digital català.

Descobreix totes les ofertes

Un domini sostenible

No només som pioners en el món dels dominis, sinó també en la preservació del medi ambient. Utilitzem energia verda per mantenir els nostres servidors en funcionament i contribuïm a fer d’Internet un espai més ecològic.

Preus competitius i promocions

Col·laborem amb la nostra xarxa de registradors perquè trobis sempre uns preus ajustats i promocions regulars. Ara fer-te amb un domini .cat és més fàcil que mai. Entra a la festa dels dominis sense que el preu sigui un obstacle.

Visita la comparativa de preus

El domini dels catalanoparlants

Reinvertim els nostres ingressos en programes destinats a enfortir la cultura i la llengua catalanes a Internet. A més, donem suport a projectes tecnològics innovadors en català, contribuint al desenvolupament de la comunitat digital catalanoparlant.

El domini .cat admet els onze caràcters específics de la llengua catalana (à; ç; è é; í; ï; l·l; ò; ó; ú; ü) i suporta noms de domini internacionalitzats (IDN). Si vols registrar un domini amb algun d’aquests caràcters, la Fundació .cat et facilita el mateix domini sense aquests caràcters gratuïtament, d’aquesta forma es pot accedir al domini des de teclats estrangers.

Descobreix la Fundació .cat

Així que ja ho saps, no siguis .com els altres. Registra ja el teu .cat!