ca

Tenim un .cat per cada necessitat

Des d’un domini pel teu web fins a un correu electrònic personalitzat passant per propostes per a entitats sense ànims de lucre i emprenedors. .cat t’acompanya durant tota la teva aventura digital!

Domini .cat

El domini ideal per a posicionar-te a un mercat de +10 milions de consumidors. Guanya segmentació, visibilitat i coherència i dona-li un punt de diferenciació a la teva estratègia.

Entitats

Si la teva entitat no té ànim de lucre, el teu .cat tampoc! T’ajudem a millorar o crear la teva presencia en línia amb un .cat, allotjament avançat i 10 comptes de correu a un preu solidari.

Emprenedors

Desenvolupa el web que tens al cap i enlaira’t amb el teu projecte! Domini .cat + allotjament avançat amb 10 comptes de correu electrònic a preu d’emprenedor durant els 3 primers anys.

.cat 1 i 2 caràcters

Identifica la teva marca o projecte amb els dominis d’edició limitada que formen part de la categoria “Premium” de .cat. Requereixen la presentació d’una sol·licitud per part de l’interessat.

AFA i AFI

Les AFA i AFI mereixeu un lloc web clar i fàcil de recordar. Oferta especial per ensenyar-vos a crear, actualitzar i editar el vostre propi lloc web amb una adreça clara que us identifiqui.