ca
posicionament dominis .cat

Sabies que el Domini .cat et posiciona millor?

Gràcies a un estudi independent sobre el posicionament del domini .cat, realitzat per Fernando Macià i la consultora Human Level, vam aconseguir establir que el domini .cat aconsegueix millor visibilitat en els resultats de cerca.

Per què un .cat posiciona millor?
·

Millor indexació: l'estudi va trobar que les pàgines amb dominis .cat es van indexar millor que les pàgines amb dominis .es i .com. Una millor indexació augmenta les possibilitats d'aparèixer en els resultats de cerca.

·

Qualitat del contingut: les pàgines amb dominis .cat sovint proporcionen contingut de qualitat en català. Factors com l'originalitat, la rellevància i l'extensió del contingut ajuden a millorar el seu posicionament.

·

Coincidència idiomàtica: els dominis .cat estan associats a la llengua catalana, cosa que facilita als motors de cerca identificar el contingut com rellevant per a les cerques en aquest idioma.

·

Geolocalització: els dominis .cat sovint es troben en servidors localitzats a Catalunya. Aquesta proximitat geogràfia millora la velocitat de càrrega i l'experiència de l'usuari, factors que es consideren importants en l'algoritme de classificació.

·

Diversitat: l'algoritme de Google, per exemple, pot donar prioritat a la diversitat de dominis. Això vol dir que els dominis menys comuns com el .cat poden tenir un avantatge, ja que alguns cercadors busquen variar els dominis que mostren als resultats de cerca.

Llegeix l’estudi sencer

i descobreix perquè el .cat és un domini per fer negocis!