ca

“Un projecte tan arrelat al territori i als seus productors no tindria sentit que no fos .cat”

2 de gener de 2020

Comença desembre, s’acosta el Nadal, toca comprar regals per a la família, amics… A la feina tornen a fer l’amic invisible i t’ha tocat just el que no volies que et toqués. Clar que també té les seves coses bones! Paga extra per alguns afortunats o la panera de Nadal per altres.

L’any 2012 Harcogourmet va començar a emprendre la seva trajectòria en el món del regal, amb la idea d’oferir petits regals d’empresa i obsequis per esdeveniments… Sempre amb un objectiu molt clar: sorprendre. Amb el temps van anar adaptant el projecte cap a la confecció de lots de Nadal amb productes catalans i va néixer lotsdenadal.cat.

Què hi podem trobar a lotsdenadal.cat?
El què hi trobem és Harcogourmet, un projecte amb uns fonaments de qualitat, proximitat, territori i sorpresa.  Som un projecte dedicat al disseny, confecció i distribució de Lots de Nadal amb productes catalans. Ho fem a través d’un tracte proper tant amb els nostres clients com amb els nostres productors. Oferim un servei integral, a través d’un centre de producció i logística propi, gestionant totes les fases i garantint una qualitat de servei òptima, resumint, dissenyem el lot, el confeccionem i us el portem.

Qui forma part de l’equip de lotsdenadal.cat?
Som un equip jove i molt dinàmic, que ha anat guanyant experiència al llarg dels anys, marcant-se la perfecció com a objectiu. Més que un equip, som una petita família formada per la Montse, el Xavi, l’Anna, l’Aziz, la Mònica, el Marcos i el Quim, que cada any va creixent, aprenent els uns dels altres i complementant-nos, ja que cada una de les persones que conformen l’equip és una peça fonamental de l’engranatge d’Harcogourmet. I no ens podem oblidar de tot el personal de producció i logística que ens ajuden a materialitzar el treball de tot l’any.

Què té lotsdenadal.cat que el faci diferent d’altres webs on comprar lots de nadal?
Creiem que el fet de regalar una cistella de Nadal és un bon costum que no s’ha de perdre. Però volem anar més enllà. Volem que sigui un acte de reconeixement amb un punt de personalització, és per això que un dels nostres punts forts són els Lots de Nadal a mida perquè el nostre objectiu és sorprendre a la persona, i no només al treballador o al client. Per això a lotsdenadal.cat ens esforcem a innovar, a fer cada cop més fàcil i més personal el procés d’obsequiar amb regals d’empresa.

Pel que fa a cada cistella en si, les nostres gammes estan molt diferenciades entre elles. Al Tast Artesà hi podeu trobar els productes més tradicionals del nostre entorn amb un packaging molt càlid. Al Pack Sibarita hem unit productes més trencadors amb vins que són autèntiques joies, i el seu packaging és també més elegant. Aquest any, també hem introduït el Lot Natura, on trobareu lots de Nadal vegans i ecològics, ens vam preguntar, si volem sorprendre, per què no ho podem fer amb productes vegans i ecològics? Reivindiquem les necessitats de tothom! I per últim, els lots de Nadal a mida, no és una gamma però és un servei amb el qual gaudim, perquè ens agrada oferir exactament allò que les empreses busquen.

Quin criteri seguiu per triar els productes dels vostres lots de Nadal?
El nostre principi és que siguin productes catalans. Partint d’aquí, sempre busquem que siguin de la millor qualitat. I, naturalment, ens esforcem a oferir cada any nous productes que encara no s’han descobert a escala comercial, amb una base molt clara: sorprendre. Ja sigui posant-los tots junts a taula, gaudint-los per separat, o fent combinacions i creacions culinàries úniques. Als nostres lots de Nadal hi trobareu productes que no trobareu a altres lots. Productes molt especials, no només per la qualitat del producte sinó també per les històries que hi ha al darrere de cada productor amb el qual treballem.

A partir de quina data comenceu a gestionar les comandes?
És cert que les paneres de Nadal estan lligades clarament a una època de l’any. Però, com amb tot, hi ha persones que ens fan les comandes amb molta antelació, i a aquestes les entenem molt bé, perquè a nosaltres també ens agrada ser previsors. Però n’hi ha d’altres que s’esperen sempre a l’últim moment, per això a Harcogourmet estem preparats per ajudar-los, oferint un servei integral tant de producció com de logística propis. Cadascú s’ho gestiona com li va millor, nosaltres ens adaptem al temps. Pot semblar que treballem només per aquestes festes, però la idea és estar sempre preparats.

Com us imagineu lotsdenadal.cat d’aquí a 5 anys?
El nostre projecte està en constant moviment, mantenint però, l’essència del que ens ha portat fins aquí. Harcogourmet és molt diferent de com era quan va néixer, i això ens encanta. Que els projectes evolucionin és un símptoma d’estar realment vius, de tenir ànima. Harcogourmet ha fixat una direcció, i volem seguir amb més força per aquí, innovant cada dia. El nostre objectiu és arribar a més famílies cada Nadal, fent que tots gaudim de la gastronomia, amb  la voluntat de sorprendre’ls.

Per què vau optar per un domini .cat?
Un projecte tan arrelat al territori i als seus productors no tindria sentit que no fos .cat. Tant en l’àmbit personal com en l’àmbit laboral, creiem que tots hem d’aportar el nostre granet de sorra per donar-li al nostre territori, a la nostra llengua, a les nostres tradicions el valor que mereixen. Estava clar que, si venem lots de Nadal amb productes catalans, el .cat era indispensable, doncs sempre serà el nostre domini. Així que vam posar-lo de forma natural. És una manera de defensar la proximitat, un dels nostres pilars fonamentals.

Ves a lotsdenadal.cat

Notícies relacionades