ca

Protegir la teva marca a Internet

30 juny 2023

Donar a conèixer una marca, servei o producte a Internet requereix un esforç en el que està implicat l’equip de màrqueting, comunicació, direcció, atenció al client… Tota aquesta feina i la nostra reputació pot perillar si no es protegeix bé la marca a Internet.

Parlem amb Mònica Sorribas de Ubilibet i Alberto Blanch de Arsys, experts en protecció de marca a Internet que ens donen alguns consells sobre com protegir la nostra marca i els perills que comporta no fer-ho a temps.

“Si no som proactius a l’hora de protegir la nostra marca a Internet des d’un bon principi, ens podem trobar amb problemes molt difícils de resoldre i donem molt marge a què altres puguin danyar la nostra marca.” Mònica Sorribas, Brand Protection Consultancy Area Manager a Ubilibet.


“A més dels dominis relacionats amb la nostra geolocalització o llengua, hem de tenir en compte extensions que podrien danyar la nostra marca. Per això és important tenir en compte que tenim eines per bloquejar que altres puguin registrar la nostra marca amb extensions de domini com .adult, o .xxx.” Alberto Blanch, Responsable de desenvolupament de negoci de presència web a Arsys.

Notícies relacionades