ca
Notícies > Marca la diferència amb el teu correu .cat!

Marca la diferència amb el teu correu .cat!

02 març 2020
Com configurar .cat al Gmail

El correu electrònic és una de les dades de contacte més utilitzades a tots els nivells. Una eina de comunicació que et pot ajudar a identificar el teu negoci, el teu perfil professional o la teva marca personal a Internet.

A .cat t’oferim un pack de correu electrònic amb 2 bústies personalitzades que et permetrà:

Guanyar credibilitat: Tant a nivell professional com personal, un correu personalitzat t’identifica i ofereix una imatge seriosa i fiable davant dels teus contactes.

Tenir una adreça de correu electrònic concisa: Sovint quan vols registrar un compte de correu electrònic amb un proveïdor gratuït no pots registrar l’adreça que tens en ment perquè ja està registrada i has de buscar alternatives que distorsionen el nom principal i poden ser difícils de recordar.

Estar lliure de publicitat: El comptes de correu gratuïts acostumen estar vinculats a l’ús de publicitat. A més a més, degut a la composició del correu nomdusuari@proveïdordecorreu.com fa que siguin un objectiu fàcil pels emissors de correu brossa. Un correu amb domini propi, en canvi, no està vinculat a publicitat i minimitza el risc de rebre spam.

Amb el pack de correu .cat obtindràs:

  • 2 comptes de correu de 5GB cadascuna.
  • Tràfic il·limitat per enviar tots els correus que vulguis.
  • Domini .cat gratuït per si vols fer el teu web.
  • Redirecció dels teus comptes de correu habitual com Gmail, Yahoo!, Hotmail…
  • Accessibilitat amb tots els teus dispositius. Configura’l al mòbil, ordinador o tablet.

Aconsegueix el teu correu .cat

Notícies relacionades