ca

Marca la diferència amb el teu correu .cat!

02 març 2020
Com configurar .cat al Gmail

El correu electrònic és una de les dades de contacte més utilitzades a tots els nivells. Una eina de comunicació que et pot ajudar a identificar el teu negoci, el teu perfil professional o la teva marca personal a Internet.

A .cat t’oferim un pack de correu electrònic amb 2 bústies personalitzades que et permetrà:

Guanyar credibilitat: Tant a nivell professional com personal, un correu personalitzat t’identifica i ofereix una imatge seriosa i fiable davant dels teus contactes.

Tenir una adreça de correu electrònic concisa: Sovint quan vols registrar un compte de correu electrònic amb un proveïdor gratuït no pots registrar l’adreça que tens en ment perquè ja està registrada i has de buscar alternatives que distorsionen el nom principal i poden ser difícils de recordar.

Estar lliure de publicitat: El comptes de correu gratuïts acostumen estar vinculats a l’ús de publicitat. A més a més, degut a la composició del correu nomdusuari@proveïdordecorreu.com fa que siguin un objectiu fàcil pels emissors de correu brossa. Un correu amb domini propi, en canvi, no està vinculat a publicitat i minimitza el risc de rebre spam.

Amb el pack de correu .cat obtindràs:

  • 2 comptes de correu de 5GB cadascuna.
  • Tràfic il·limitat per enviar tots els correus que vulguis.
  • Domini .cat gratuït per si vols fer el teu web.
  • Redirecció dels teus comptes de correu habitual com Gmail, Yahoo!, Hotmail…
  • Accessibilitat amb tots els teus dispositius. Configura’l al mòbil, ordinador o tablet.

Aconsegueix el teu correu .cat

Notícies relacionades