ca
Webs amb .cat

Mercat de les flors: la casa de la dansa

15 de juliol de 2020

Parlem amb el Noel Eduardo, responsable de comunicació digital al Mercat de les Flors, l’únic teatre en l’àmbit estatal dedicat exclusivament a la dansa i un referent de l’escena en tota mena d’expressió creativa: el teatre, la dansa, la música, les performances, entre d’altres.

Segons comenta en Noel, “el Mercat de les Flors no és només un teatre d’exhibició, és la casa dels artistes”. La singularitat del Mercat és que ofereix la possibilitat als professionals d’improvisar, de jugar amb la dansa. Un espai on sentir-se lliures.


Pel Mercat de les Flors la pàgina web és un dels elements comunicatius més importants. En ella presenten la programació, els projectes associats i en general, l’univers creatiu que es forma al voltant del Mercat. Al web recau tota la informació de valor del teatre i el principal canal on comprar entrades i conèixer a fons tots els espectacles.

“La nostra llengua vehicular és el català, no tindria sentit tenir el web amb cap altre domini que no fos el .cat”, explica en Noel. Tot i que el web es pot trobar també en castellà i anglès, aposten pel català per comunicar-se d’aquí cap enfora.

Vés a: mercatflors.cat