ca

4 dominis, 10 registradors i Beyoncé

8 de juny de 2023
Reunió registradors Barcelona 2023 | Domini .cat

Els dominis .cat, .barcelona, .gal i .eus hem compartit els nostres plans i perspectives amb els registradors en una jornada de treball per tal de posar en comú els nostres plans de futur, accions comercials per aquest any i previsions d’evolució del mercat i les tendències a Internet.

La jornada ha començat amb una taula rodona amb Josep Maria Ganyet i Marc Argemí, moderada per Albert Cuesta sobre l’impacte de la intel·ligència artificial en la navegació a Internet i la seva influència en el mercat dels dominis, així com la seva rellevància en la seguretat i identitat a la xarxa.

En la segona part de la jornada els dominis hem exposat els projectes actuals, així com les accions i perspectives pels propers mesos.

La irrupció de la IA, els canvis en la legislació europea i la protecció de dades dels usuaris són alguns dels temes que han aparegut en les converses amb els registradors. També s’han tractat qüestions com la ciberseguretat, la feina que fan els dominis per aconseguir una navegació segura o les noves possibilitat de certificacions d’identitat en línia.

Jornades com les d’avui ens ajuden a compartir experiències i opinions que ens porten treballar conjuntament amb altres dominis i registradors per millorar l’experiència dels usuaris.

Com a anècdota podem explicar que hem compartit espai amb Beyoncé. Bé, la jornada de treball ha tingut lloc a l’hotel en el que s’allotja la cantant pel seu concert a Barcelona. Malauradament no ens hem trobat.

Notícies relacionades