ca

Webs al punt .cat tanca el període d’inscripcions amb més de 2400 alumnes inscrits

8 de febrer de 2018
Webs al punt .cat al Yomo

El passat 2 de febrer es va tancar el període d’inscripcions del concurs Webs al punt .cat amb un total de 802 grups i 2415 alumnes inscrits. Xifres que suposen un rècord de participació en la història del concurs.

Els grups inscrits a Webs al punt .cat podran entregar els projectes fins al 15 de març i els projectes que participin se sotmetran a votació popular del 26 de març al 13 d’abril. El 18 d’abril es faran públics els 3 finalistes de cada categoria, que presentaran els seus projectes a la Gran Gala Final l’11 de maig al Cosmo Caixa i un jurat en determinarà els guanyadors.

D’altra banda aquest any Webs al punt .cat torna al YOMO, la fira sobre ciència i tecnologia per a joves amb el taller Webs al Punt Express, una versió del concurs que animarà els assistents a fer equips de 2 a 4 persones per a participar de l’experiència de crear un lloc web real en menys d’una hora. La Fundació puntCAT també comptarà amb un estand a la fira amb l’activitat “Imagina el teu web on a través d’una experiència creativa s’aproparà els nois i noies que hi participin al món dels dominis i els llocs web. Els visitants de l’estand també podran participar en una enquesta sobre ciberseguretat i saber si els seus hàbits a la xarxa són correctes o no.

A més a més, aquest any la Fundació puntCAT participarà al YOMO amb una taula rodona sobre seguretat i valors a Internet amb els experts Ramon Arnó (advocat especialista en protecció de dades personals) i Montserrat Escudé (Sergent de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà). També participarà al Teacher Track, l’espai del Yomo dedicat al professorat, amb una xerrada amb tres professors que compartiran experiències sobre la seva participació en les darreres edicions de Webs al punt .cat.

YOMO 2018
27 febrer – 2 març
La Farga de L’Hospitalet

Notícies relacionades