ca

Vota la millor foto .cat

27 d’octubre de 2009

Ja pots votar la foto que més t’agrade del concurs del fotobloc. El passat divendres 23 es van publicar les últimes fotografies participants a l’edició 2009 del concurs del fotobloc. Des de llavors i fins el proper 31 d’octubre, tothom pot votar la seua imatge favorita. Admira les originals fotos que mostren la gran diversitat de dominis .cat, dóna el teu vot a la que més t’agrade i ajuda al seu/a autor/a a guanyar un gran premi: una càmera de fotos digital compacta de gamma alta. Quan el proper dissabte es tanquen les votacions, la foto que compte amb més vots es portarà aquest premi, i a més a més, guanyarà junt amb les altres 9 fotos amb més vots, un codi per registrar o renovar un .cat a meitat de preu, segons el registrador escollit.

A banda d’aquest premi atorgat per votació popular, un jurat format per tres membres del món de la fotografia triarà al seu criteri la millor imatge, que serà premiada amb una càmera de fotos rèflex digital semiprofessional. Així també, les 20 millors fotos millor segons el jurat es portaran un descompte a meitat de preu per l’alta d’un .cat o la seua renovació.

L’edició del fotobloc 2009 ha comptat amb més de 70 imatges que mostren un domini .cat, algunes d’elles d’elevada qualitat. Agraïm el vostre interès a totes les persones que heu participat i vos continuem animant a mostrar fotogràficament el domini .cat que vulgueu, ja que tot i que no entraran en concurs, el fotobloc continua obert i publicant gratuïtament les imatges de dominis .cat que ens faces arribar.

Disposes de 5 dies per triar la foto que més t’agrade i votar per ella. El 2 de novembre publicarem les fotos guanyadores. Molta sort!

Notícies relacionades