ca

Vols fer un web i aprendre a gestionar-lo? Nou curs presencial

12 de juny de 2013
130612

Les inscripcions pel curs Construeix el teu web des de zero, publica’l amb un domini .cat i posiciona’l als cercadors comencen aquest divendres 14 de juny a les 8.30 h. Si us interessa, sigueu ràpids!

Davant l’èxit de la primera edició del curs, que organitzem juntament amb el Cibernàrium de Barcelona Activa, obrim aquesta segona convocatòria

La Fundació puntCAT vol apropar les eines TIC a la ciutadania i, per això, ha preparat un curs presencial de setze hores que ensenyarà als alumnes a crear un web, des dels plantejaments previs fins a la gestió dels continguts. Les vint places disponibles per a la primera convocatòria del curs, que també organitzem juntament amb el Cibernàrium, van trigar pocs minuts en esgotar-se i, davant les vostres peticions, obrim ara una segona convocatòria per un altre curs de condicions idèntiques. El curs, que té un cost de 50 euros, es realitzarà a les tardes (de 16 a 20 hores) del 22 al 25 de juliol a l’edifici MediaTIC de Barcelona. L’objectiu de les classes és que els propis alumnes construeixin íntegrament el seu lloc web mitjançant el gestor de continguts WordPress, una plataforma accesible i ràpida per a qui no disposi de grans coneixements tecnològics.

Així mateix, i amb l’objectiu de convertir .cat en el domini natural dels catalanoparlants, la Fundació puntCAT cedeix gratuïtament un domini .cat durant un any a cada alumne del curs i mentre que CDmon ofereix sense cap cost l’allotjament pels webs que es creïn. Durant les classes, s’abordarà la planificació, l’estructura, l’elaboració i l’optimització dels continguts per als buscadors d’Internet (SEO, Search Engine Optimisation) i es posarà especial émfasi en l’estratègia integral que tot projecte d’aquestes característiques ha de contemplar. En aquesta pàgina, diposeu de més informació respecte al temari, els docents, la formalització de la inscripció… I, si us interessa, no badeu i apunteu-vos al curs el mateix divendres14 de juny a les 8:30 hores. Estem segurs que les places d’aquesta segona convocatòria també volaran!

La Fundació puntCAT, a més de gestionar el domini .cat, vetlla pel desenvolupament de la Societat de la Informació catalanoparlant, entre d’altres amb iniciatives d’aquest tipus per a que la societat pugui fer un ús proactiu i avançat d’Internet i les TIC.

Notícies relacionades