ca

Vols ajudar-nos a perfilar la rifa dels 50.000 .cat?

9 de juny de 2011

Com ja saps fa uns dies vam superar els 50.000 dominis .cat registrats i volem celebrar aquesta xifra rodona amb tota la comunitat d’usuaris de .cat. Des del web https://50mil.cat expliquem les diferents activitats que realitzarem. A hores d’ara es pot consultar la que serà la celebració especial que farem amb els titulars dels 50.000 primers dominis de la història de .cat. Com a petita mostra d’agraïment per la confiança que heu posat en el domini, cap a finals d’any sortejarem unes peculiars paneres entre els titulars d’aquests 50.000 .cat. Assignarem un número de l’1 al 50.000 a cada domini amb el qual participarà en la rifa d’una panera valorada en 125 €, de cinc paneres que rondaran els 50 € cadascuna i vint-i-cinc paneres entorn dels 20 €.

Per a fer-vos sentir més partícips d’aquesta celebració, volem que opineu sobre la forma en que es sortejarà la panera grossa. Per a donar-li una mica més d’emoció, hem pensat que estaria bé anar coneixent poc a poc, mes a mes, cada xifra que conformarà el número final, que es correspondrà amb el domini guanyador de la panera més gran. A puntCAT hem pensat unes quantes formes (per exemple, fent-ho coincidir amb algun sorteig concret d’una loteria, agafant algun número del comptador de dominis en un moment prèviament marcat, etc.), però volem que ens escriguis a comunicacio@domini.cat amb les teves propostes, de ben segur que pots aportar-hi alguna molt interessant. Per a proposar-nos una forma de determinar les xifres guanyadores, només cal que tinguis en compte que:

– Ha de donar una xifra totalment aleatòria, entre 0 i 9, ambdues incloses.
– Ha de poder comprovar-se lliure i públicament

Si vols, també ens pots llançar la teva proposta des d’aquest esdeveniment de Facebook o per Twitter a @puntCAT.

T’animem a pensar-hi una mica! Les propostes vàlides que ens envies seran recompensades amb un bonic detall. Més endavant, i segons com funcioni la crida a propostes que fem, us informarem sobre la forma d’assignació que s’establirà per als sortejos d’aquesta i de les paneres restants. TotsSom.cat!

Notícies relacionades