ca

Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant s’adhereix al programa Comerçlocal.cat

7 de juny de 2017
L’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs s'adhereixen al programa Comerçlocal.cat

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i la Fundació puntCAT han signat un conveni per tal que els comerços del municipi s’acullin al programa Comerçlocal.cat del 7 al 23 de juny.

Aprofitant la signatura d’un conveni de totes dues entitats amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, responsables de la Fundació van ser el mes de març a l’Hospitalet per explicar el projecte als responsables de totes dues associacions. A la sessió de presentació també hi van assistir el regidor d’Empresa i Comerç, Miquel Àngel Garcés, i la regidora de Turisme, Elidia López.

Tant María José Gómez, presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, com Monica Alves, presidenta de l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors, es van interessar en el programa i el van fer extensiu als seus associats. De moment ja hi ha 21 establiments de l’associació de comerciants i 14 restauradors que volen tenir presència a Internet en català. Aquesta xifra, però, es podria incrementar després de les visites que faran al municipi els tècnics de la Fundació per desenvolupar el lloc web in situ, en català, i deixar-lo dissenyat i operatiu al moment.

Els comerciants i restauradors de l’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs que vulguin participar d’aquesta campanya podran concertar una visita trucant al telèfon gratuït 900866192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat o escrivint al correu info@comerçlocal.cat.

Un cop feta la cita, un equip de professionals de la Fundació puntCAT visitarà el comerç per desenvolupar el lloc web in situ, en català, deixant-lo dissenyat i operatiu durant la mateixa visita.  Pel preu d’adquisició del domini .cat el comerciant obtindrà un lloc web presència gratuït.

Aquesta acció representa pel comerciant una primera incursió al món digital, amb informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis. 

Notícies relacionades