ca

Uns premis internacionals reconeixen la campanya “Navega en Català”

27 d’agost de 2015
bannerweb-premis-centr-fundacio-cat

Estem d’enhorabona! La campanya “Navega en Català”, que impulsem des de la Fundació puntCAT, ha estat nominada als premis que lliura anualment l’Associació de Dominis Europeus Geogràfics de Nivell Superior (CENTR) i que enguany se celebraran el 7 d’octubre al Palais des Académies de Brusseles (Bèlgica). Aquesta nominació és un reconeixement internacional a la tasca constant de la Fundació per augmentar la presència del català a Internet i les TIC, així com un incentiu per seguir treballant dia en dia en benefici de la comunitat catalanoparlant… No podem estar més satisfets!    

Des de la Fundació puntCAT vam posar en marxa “Navega en català” el 2009, amb la col·laboració de Softcatalà i del Departament de Política Lingüística. Des d’aleshores, la campanya, que segueix activa, ha sensibilitzat a milers d’internautes de parla catalana per tal que naveguin en la seva llengua i així contribueixin a augmentar la demanda de continguts en català a la xarxa. Més de 98.000 usuaris ja s’han configurat els seus navegadors en català i tothom que ho vulgui pot fer-ho des del web navegaencatala.cat, on s’ofereixen consells i eines per dur a terme la configuració.

La iniciativa “Navega en català”, que competeix als premis CENTR 2015 en la categoria de projectes web de Responsabilitat Social Corporativa, és una de les tres finalistes juntament amb OPTIMISE Fund (IEDR) i Community Investment Program (CIRA). Aquests guardons, que donen visibilitat a projectes innovadors i a les bones pràctiques a Internet, reconeixeran també els guanyadors de quatre categories més: màrqueting; recerca i desenvolupament; seguretat i contribució anual més important. Tots els nominats es poden consultar al web de CENTR.

Des d’aquí desitgem sort a tots els finalistes i us convidem a navegar en català!

Notícies relacionades