ca

Una fotografia del Parc de la Ciutadella, guanyadora del concurs #nadalpuntCAT

12 de gener de 2015
nadalpuntcat

Una fotografia presa al Parc de la Ciutadella de Barcelona durant aquestes festes ha estat escollida guanyadora del concurs #nadalpuntCAT, que va organitzar la Fundació puntCAT durant els mesos de desembre i gener.

La instantània, que és obra de l’usuària d’Instagram @mrifab, mostra el domini .cat del web www.bcn.cat/nadal, el portal de l’ajuntament que mostrava totes les iniciatives que la ciutat va posar en marxa durant les festes.

El jurat de la Fundació puntCAT, que havia de triar una fotografia on hi aparegués un domini .cat envoltat de l’ambient nadalenc, s’ha decantat per la instantània de @mrifab per la seva capacitat de capturar un domini que encaixava amb l’espai retratat. L’usuària rebrà properament una tauleta i podrà registrar un domini .cat i disposar-ne gratuïtament durant el període d’un any.

El jurat del concurs, que ha comptat amb la participació de prop de 60 fotografies  entre Instagram i Twitter, també ha reconegut 6 fotografies que han estat finalistes per la seva originalitat. Cadascun dels 6 autors rebrà una samarreta de la Fundació puntCAT.

Notícies relacionades