ca

Una fotografia de les festes de Gràcia, guanyadora del concurs #estiupuntCAT

8 de setembre de 2014
fotoguanyadorayomarhe

Una fotografia presa al carrer de la Llibertat de Barcelona durant la Festa Major de Gràcia 2014 ha estat escollida guanyadora del concurs #estiupuntCAT, que va organitzar la Fundació puntCAT durant els mesos de juliol i agost. La instantània, que és obra de l’usuària d’Instagram @yomarhe, mostra el domini .cat del web en construcció www.carrerdelallibertat.cat, que pertany a la Comissió de Festes d’aquest carrer gracienc.

El jurat de la Fundació puntCAT, que havia de triar una fotografia on hi aparegués a l’aire lliure un domini .cat, s’ha decantat per la instantània de @yomarhe pel seu caire estiuenc i actual, així com per la seva capacitat de capturar un domini que encaixava amb l’espai retratat. L’usuària rebrà properament una tauleta Nexus i podrà registrar un domini .cat i disposar-ne gratuïtament durant el període d’un any.

El jurat del concurs, que ha comptat amb la participació de 238 fotografies entre Instagram i Twitter, també ha reconegut 11 fotografies que han estat finalistes per la seva originalitat. Cadascun dels 11 autors rebrà una samarreta de la Fundació puntCAT.

Notícies relacionades