ca

Últims dies per inscriure’t als Premis Blocs

8 de juny de 2010

Un any més puntCAT col·labora amb els Premis Blocs Catalunya , els quals guardonen als millors blocs escrits en llengua catalana. El proper dilluns 14 de juny finalitza el període d’inscripció a la tercera edició d’aquests premis, organitzada per STIC.CAT, l’associació que lliurarà aquests guardons el proper 1 d’octubre a Mataró, al nou espai del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Així que encara resten uns dies per inscriure el teu bloc en alguna de les 10 categories que seran tingudes en compte en les votacions, que començaran el pròxim 17 de juny fins al 9 de setembre de 2010. Si vols participar, ací trobaràs les bases per participar-hi. L’edició passada va comptar amb més de 600 blocs participants que van obtenir un total de 20.000 votacions a través de la web www.premisbloc.cat.

Amb l’objectiu d’incentivar un ús avançat d’Internet a través dels dominis i els blocs, puntCAT col·labora facilitant a tots els blocs concursants un codi promocional per registrar o renovar un domini .cat amb un 50% de descompte (*) per a que ben fàcilment puguin donar el seu propi nom al seu bloc.

Si vols seguir aquests premis a traves de les xarxes socials, ho pots fer mitjançant el twitter o l’esdeveniment que han creat al facebook.

(*) segons registrador i els productes de valor afegit que li contracteu.

Notícies relacionades