ca

Treu-li el suc al teu .cat

18 de novembre de 2008

La Fundació puntCAT oferirà el taller gratuït “Treu-li el suc al teu domini .CAT amb les eines gratuïtes d’Internet” el proper dijous 20 de novembre, a partir de les 18:30 hores, a la sala multimèdia de la Biblioteca Jaume Fuster, de Barcelona.

Es tracta d’un taller obert a tothom, emmarcat dins la Setmana de la Ciència 2008. L’únic requisit és que cada participant dispose del seu propi domini .cat, i l’ajudarem a muntar la pàgina d’aquest domini amb les eines lliures i gratuïtes que es troben a Internet. I qui no tinga encara el seu domini i vulga assistir al taller, pot demanar un val de descompte per registrar un .cat des de 15€/l’any, en funció del registrador i els serveis escollits. Només cal indicar-ho a la casella corresponent al formulari que s’ha d’omplir per inscriure’s al taller. Per raons d’espai, les places són limitades i cal pre-inscripció. La participació de cada assistent serà confirmada per correu electrònic.

Si no sabies què fer amb el teu domini .cat, inscriu-t’hi fins el 19 de novembre i t’ajudarem a disposar per fi del teu espai propi a la xarxa, amb el nom que tries i un llampant .cat!

Notícies relacionades