ca

Treballem per a donar-vos més

18 de novembre de 2009

Divendres passat vam acollir a la seu de puntCAT als registradors acreditats del domini .cat amb la voluntat de treballar plegats per a oferir-vos el millor servei. Vam anunciar als assistents, 6 registradors .cat que representen un 70% dels dominis registrats, que el nostre domini ja està preparat per oferir els nous estàndards que faran funcionar la Internet del futur. La primera part de la reunió es centrà en com i quan prodran els registradors oferir-vos aquestes millores.

Preveient l’esgotament d’adreces d’Internet, molt pròxim, el domini .cat ja pot oferir les adreces del nou protocol que fa funcionar Internet, IPv6. A més a més ja hem acabat d’implementar DNSSEC (som el 5è domini europeu en fer-ho!), oferint als internautes i titulars de dominis .cat molta més seguretat en les seves transaccions realitzades a pàgines .cat que habilitin aquest servei.

Els registradors també van acollir molt positivament la proposta de puntCAT d’habilitar un espai al web del domini .cat per tal que ells mateixos indiquen les seves ofertes, i així podreu comparar molt més fàcilment i escollir el vostre registrador.

La trobada va resultar tot un èxit i esperem que ben aviat pugueu gaudir de totes aquestes millores.

Notícies relacionades