ca

Traslladem les oficines a Creàpolis

24 de setembre de 2009

El proper divendres 2 d’octubre a les 13h, puntCAT es presenta a ESADE-Creàpolis davant la premsa i el món empresarial del Vallès. Aquest nou entorn, en la centralitat de l’àrea metropolitana de Barcelona, ple de PIMEs, indústria, comerç, parcs tecnològics i institucions de recerca i innovació, permetran a puntCAT acostar-se més fàcilment al teixit empresarial del país i desenvolupar plegats projectes d’ús avançat d’Internet que potenciïn la seva competitivitat i siguin fàcilment replicables arreu.

Just fa 4 anys que ICANN va aprovar el domini i 3 i mig que el .cat és al carrer, i puntCAT ha crescut fins situar-se ràpidament com el 65è domini del món en número de registres, en el top-10 mundial pel que fa a la mitja de documents per domini, i com a referent de domini segur i tècnicament punter, a banda de ser l’exemple per a moltes candidatures de nous dominis.

Amb un creixement anual del 30% puntCAT es consolida com el referent de la Internet del país i està preparat per a iniciar una segona etapa de creixement al costat d’uns sòlids aliats com son ESADE-Creàpolis, els ajuntaments i institucions del CiT i el teixit empresarial.

L’acte de benvinguda comptarà amb al participació del director de Creàpolis, el regidor d’Innovació de l’ajuntament de St. Cugat del Vallès i el director de puntCAT. Aquest darrer explicarà l’estratègia que porta i que es desplega amb el trasllat, i en acabat s’obrirà un torn de preguntes que volem porti a constructiu debat sobre els obstacles que troben les empreses per a treure un major rendiment de les accions i inversions a Internet.

Nota de premsa (PDF 137Kb)

Notícies relacionades