ca

Tercera edició del curs “Iniciació al WordPress”, amb Jaume Pla

29 de juny de 2015
Curs bàsic de Wordpress

Els propers dies 16 i 17 de juliol (de 09.30h a 13.30h) tindrà lloc la tercera edició del curs “Iniciació al WordPress”, que se celebrarà a la seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona).  Es tracta de la quarta sessió formativa que convoca la Fundació puntCAT per tal de fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans. 

L’objectiu de la sessió, que anirà a càrrec del periodista especialitzat en Internet Jaume Pla, és que els alumnes adquireixin unes nocions bàsiques de com funciona aquesta plataforma de publicació i alhora surtin amb el seu propi lloc web en funcionament i coneixements per seguir-lo alimentant de forma autònoma.

El curs disposa de fins a sis places gratuïtes per a estudiants i per a persones a l’atur i vuit places de pagament, sent el cost de la sessió de 30 euros (*). A més de la formació, tots els estudiants disposaran d’un domini .cat de franc i d’un hosting gratuït durant 6 mesos.  És important que els alumnes recordin que hauran de portar el seu ordinador portàtil els dies de classe.

Per optar a les places gratuïtes cal enviar un correu a comunicacio@domini.cat demanant la plaça i adjuntant còpia del DNI i del certificat de l’atur o carnet universitari. L’assignació de places gratuïtes es farà per estricte ordre d’arribada de la documentació sol·licitada.

Per optar a les places de pagament, caldrà enviar el justificant de la transferència a l’adreça comunicaio@domini.cat. L’assignació de les vuit places de pagament es farà per estricte ordre d’arribada dels comprovants bancaris

Quan l’assignació de places sigui definitiva, es contactarà els assistents per demanar-los les dades necessàries per donar d’alta els serveis a l’empresa registradora.

(*) El número de compte per a fer la transferència per inscriure-us al curs és de La Caixa, l’IBAN és ES5921003000192201758284. Recordeu indicar al concepte de la transferència el vostre nom i cognom i la paraula “WordPress”.

 

Notícies relacionades