ca

Sortegem 10 iSeqüències, l’aplicació per a infants amb autisme i altres necessitats educatives especials

1 de febrer de 2013

Els Ajuts de la Fundació puntCAT han facilitat el desenvolupament d’una innovadora aplicació per a tauletes tàctils (tablets) que, tot jugant, ajuda a treballar algunes dificultats d’aprenentatge i comunicació del nens i nenes amb autisme o trastorn generalitzat del desenvolupament. La Fundació Planeta Imaginario, centre clínic i d’investigació per a infants amb autisme, ha desenvolupat aquesta aplicació única i pionera dins del món educatiu. iSeqüències millora les habilitats intel·lectuals, verbals, acadèmiques, socials i emocionals de la canalla de 0 a 5 anys, tant dels qui pateixin trastorns del desenvolupament com dels qui no.

Aquesta innovadora aplicació, disponible també en anglès, francès i castellà, actualment només funciona en els dispositius iPad i s’ha de descarregar des d’aquest enllaç. La seva versió reduïda és gratuïta; la completa té un preu simbòlic de 2,39 €, el qual ajuda la Fundació Planeta Imaginario a continuar el desenvolupament d’iSeqüències. No obstant, si ets seguidor/a de puntCAT i vols descarregar-te aquest aplicació de forma gratuïta, t’oferim una solució: participar al nostre sorteig.

Fins al 10 de febrer pots demanar-nos un codi per a descarregar-te gratuïtament iSeqüències; en sortejarem 10 entre totes les sol·licituds que ens arribin a través de les múltiples vies de comunicació que teniu sempre al vostre abast:

Si vols saber el funcionament d’aquesta aplicació, en aquest enllaç tens el comunicat de premsa i el manual d’ús d’aquest servei que oferim a la societat, i aquí tens una selecció de fotos de la presentació pública que vam realitzar ara fa uns mesos. I si el que t’interessa és el codi d’aquesta eina per a aprofitar-lo per a projectes semblants, des d’aquí podràs descarregar-te’l directament, és obert i està a lliure disposició de tothom.

Un cop més demostrem la vocació de servei social de la Fundació puntCAT, no només apropant-vos la vostra identitat digital amb un dels dominis de major qualitat i amb la major seguretat del món, sinó que també ajudem a fer realitat les propostes necessàries per al desenvolupament de la Societat de la Informació catalanoparlant. Tot desitjant que aprofitis aquesta possibilitat, esperem la teva resposta!

Notícies relacionades