ca

Setmana de múltiples activitats

29 de setembre de 2009

Diada de Telecomunicacions, Simposi sobre Multilingüisme i Ciberespai i Presentació de les noves oficines de puntCAT

Durant aquesta setmana, del 29 de setembre al 4 d’octubre, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) organitza al CosmoCaixa de Barcelona la Setmana de les Telecomunicacions a Catalunya, sota el lema “ L’enginyeria pot ser el teu camí”. L’objectiu d’aquestes jornades és atraure als joves per tal que encaren el seu futur professional cap a les enginyeries del sector de les telecomunicacions i les TIC, a través de la seua participació en diferents activitats dinàmiques i exposicions.

puntCAT, membre col·laborador d’honor, ha participat avui en la Diada de les Telecomunicacions , dins d’aquest marc, on s’ha ressaltat la importància de la planificació estratègica i de formació en les TIC com un factor clau per augmentar la competitivitat de les PIME i assolir èxits. La trobada ha destacat que les TIC són una eina, no un fi en sí mateix i que la cultura empresarial ha d’estar oberta al canvi i a l’intercanvi de la informació, tant interna com externament, per sortir d’aquesta crisi.

puntCAT també participa en el Simposi Internacional sobre Multilingüisme i Ciberespai que duu com a lema “Poden permetre’s les societats del coneixement no ser multilingües?”. Aquestes jornades, organitzades per Linguamón-Casa de les Llengües i Maaya , es desenvolupen a Barcelona durant avui i demà, 29 i 30 de setembre, amb l’objectiu de debatre les oportunitats i els reptes que presenta el ciberespai per a les llengües. El director de puntCAT, en Jordi Iparraguirre, participa a les 17.15 h d’aquesta tarda en una taula de debat que porta per títol “Els resultats de l’experiència dels diferents dominis no estatals. Identificació d’experiències d’èxit i de la problemàtica existents”. Demà, a les 9.30 h, també hi serem presents a un taller sobre la localització i noms de domini internacionals.

I el proper divendres 2 d’octubre, a les 13 hores, et convidem a la presentació que farem de les nostres noves oficines. puntCAT s’ha traslladat a l’edifici ESADE Creàpolis de Sant Cugat del Vallès i volem presentar-vos la nova línia estratègica del nostre domini, apropant-nos a les empreses per ser referents en temes d’economia i societat del coneixement. Nombroses personalitats del món de l’empresa, l’administració i la innovació hi seran presents a aquesta jornada per enriquir un interessant debat.

La participació a totes aquestes activitats és oberta a tothom. Informa’t als respectius llocs webs i participa! I si vols vindre a la presentació de .cat, envia’ns un correu (comunicacio@domini.cat) confirmant-nos la teua assistència.

Notícies relacionades