ca

Segueix-nos al Twitter i guanya regals!

18 de gener de 2011

Aquesta setmana hem arribat als 1000 amics que ens segueixen a través del nostre Twitter (@puntcat). Moltes gràcies per seguir-nos! Si te n’has adonat, des de fa alguns mesos treballem cada dia per millorar la nostra presència a les xarxes socials ja que sabem que sou molts els qui trieu aquests canals per informar-vos de les activitats que fem i parlar amb nosaltres.

Les xarxes socials són molt valuoses, ens permeten interactuar de tu-a-tu amb vosaltres i conèixer la vostra opinió a través dels comentaris que ens deixeu; i això ens agrada molt, ja que ens ajuda a fer del .cat un domini més afí als interessos de tothom. Per això volem seguir creixent a les xarxes socials i et demanem que ens ajudes. Per celebrar el miler de seguidors a Twitter, sortejarem 20 samarretes puntCAT entre els que aconseguiu augmentar el nombre de seguidors de les nostres piulades. Si no ets seguidor nostre caldria que primer ho fores, i acte seguit hauries d’animar a totes les persones que vulgues a seguir-nos també. Però per a que pugueu entrar en el sorteig (tant tu com els nous seguidors) caldrà que ells:

1. tinguen alguna piulada anterior al 10 de gener de 2011 i

2. realitzen una piulada especial al seu twitter. La fòrmula és ben fàcil, indica’ls que copiïn el següent missatge afegint on s’indica el teu nom de twitter:

Gràcies a @elteunom ara segueixo @puntCAT i tots 2 podrem guanyar una samarreta #piulemxpuntcat

Fàcil, oi? Tens 5 dies, fins el 22 de gener de 2011, per ajudar-nos a ampliar el nombre dels nostres seguidors. A més a més, si ets la persona que aconsegueix més nouvinguts al nostre canal de Twitter, rebràs un codi de descompte per registrar o renovar un .cat a meitat de preu, en funció del registrador que escullis.

I recorda, si encara no ho fas, ens pots seguir des de Facebook https://facebook.domini.cat, Twitter https://twitter.domini.cat, Youtube https://youtube.domini.cat o Flickr https://flickr.domini.cat. En parlem a la xarxa!

Notícies relacionades