ca

Segona edició del Curs d’iniciació al WordPress

3 de febrer de 2015

Des de la Fundació puntCAT oferim enguany sessions formatives d’eines online i software per tal de fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans. La primera serà un Curs dIniciació al WordPress, que se celebrarà a la seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona) els dies 19 i 20 de febrer de 9:30 a 13:30. L’objectiu de la sessió, que anirà a càrrec del periodista especialitzat en Internet Jaume Pla, és que els alumnes adquireixin unes nocions bàsiques de com funciona aquesta plataforma de publicació i alhora surtin amb el seu propi lloc web en funcionament.

El curs és gratuït per a estudiants i per persones a l’atur. Si aquest no és el vostre cas, el cost de la sessió és de 30 euros (*). A més de la formació, tots els estudiants disposaran d’un domini. cat de franc i d’un hosting gratuït durant 6 mesos

Només els 14 primers alumnes que s’inscriguin escrivint un correu electrònic a comunicacio@domini.cat disposaran d’una plaça per al Curs d’Iniciació al WordPress.

(*) El número de compte per a fer la transferència per inscriure-us al curs és de La Caixa, l’IBAN és ES5921003000192201758284. Recordeu indicar al concepte de la transferència el vostre nom i cognom i el text “Iniciació wordpress”.

 

Notícies relacionades