ca

Renovar dominis .cat comença a ser més econòmic de forma indefinida

11 de febrer de 2014
baner_slider_pep

La Fundació puntCAT ha posat en marxa una campanya de reducció del preu de les renovacions de dominis i, a hores d’ara, els clients de sis dels principals registradors de .cat poden renovar els seus dominis amb una rebaixa d’entre 5 i 15 €. A continuació teniu el preu de les renovacions anuals amb els registradors que s’hi han avingut a baixar el preu:


Active24, passa de 21,99 a 16,99 €
CDmon,
passa de 24.95 a 19.95 €
Entorno Digital, de 35 a 19.99 €
Swhosting, de 25.5 a 17.75 €
DonDominio, de 22.95 a 17,95 €
Nominalia, de 34 a 26 €


Està previst que, durant les properes setmanes, la llista s’ampliï i es puguin beneficiar de la promoció més usuaris de .cat.

El creixement continuat del domini .cat, així com la solvència de la Fundació puntCAT, fan possibles aquests descomptes. De fet, pocs mesos enrere, ja es van dur a terme rebaixes importants en les altes del domini, a través de la MegaPromo i de la reducció indefinida del preu de registre. L’objectiu progressiu és acabar igualant el preu d’alta i de renovació per apropar l’ús del domini .cat a tothom.

La Fundació puntCAT, que treballa per apropar la ciutadania a l’ús avançat de les TIC, aspira a què el .cat sigui el domini natural dels usuaris catalanoparlants. En aquest sentit, cal destacar que el .cat és un domini transversal i normalitzat, que t’identifica amb la comunitat lingüística catalana. A més, es tracta d’un domini amb gran valor empresarial, ja que funciona com a eina de màrqueting perquè permet dirigir-se al client catalanoparlant i garantir un bon posicionament web.

Notícies relacionades