ca

Regals .cat per piular de la Catosfera i puntCAT

23 de març de 2011

La nova jornada de la Catosfera es centra en Twitter, des d’on promocionem .cat amb descomptes i regals per tothom

Aquest cap de setmana es celebren les noves jornades de la Catosfera, la 4a edició de la trobada de blocaires en llengua catalana. La tarda d’aquest divendres 25 s’inaugurarà la jornada al CTUG de Granollers, amb una ponència i una taula inaugural centrada en la revolució del microbloc i el Twitter, tema estrella de la Catosfera 2011. També durant el dissabte hi haurà diferents conferències i interessants debats, tots d’accés gratuït. A què esperes per inscriure’t-hi?

Des de puntCAT, així com ho vam fer a la primera edició, donarem suport a la Catosfera i oferirem als 150 primers assistents un descompte del 50% en el registre d’un domini .cat (percentatge final variable en funció del registrador i serveis escollits). Però també volem fer-vos una mica partícips de la Catosfera i d’aquesta promoció  a tots els qui no pugueu desplaçar-vos fins a Granollers. Des del proper divendres 25 fins al diumenge 27, sortejarem 50 descomptes per dominis .cat entre els qui participeu de la proposta que us fem des de Twitter. Es tracta de que ens piules (@puntCAT) amb aquests dos tags #catosfera i #piulemxpuntCAT, enllaçant-nos qualsevol bloc que vulgues, sempre que tingui contingut en català. I si, a més a més, aquest bloc està sota el domini .cat, entraràs en el sorteig de 5 samarretes de puntCAT. Més fàcil no podia ser, oi?

I no deixem la xarxa dels missatges de 140 caràcters per proposar-te un altre joc. Twitter està de 5è aniversari, igual que el nostre domini, i ho volem celebrar amb els qui ens seguiu des d’aquesta xarxa social! Sabem que tant el domini .cat com el servei de Twitter t’agraden força i et fan la vida a la xarxa més fàcil; ara és un bon moment per saber el perquè. Et proposem que fins el proper 31 de març ens piules a @puntCAT, amb el tag #5anyspuntCAT, explicant-nos en què et beneficia Twitter i/o el .cat. Volem escoltar la teva opinió, sigui la que sigui! Entre totes les piulades sortejarem 5 memòries USB de 4GB i 5 samarretes de puntCAT.

Vinga, esperem les teves piulades; totes compten així que quantes més facis tindràs més possibilitats de guanyar els diferents regals! Molta sort, ens veiem a la xarxa!

Notícies relacionades