ca

Rècord de dominis .cat registrats aquest estiu

4 de setembre de 2014
dominipuntcat_0

La campanya d’estiu de la Fundació puntCAT, que permetia registrar un domini .cat per només 5 euros anuals durant els mesos de juliol i agost, ha estat tot un èxit. Tant és així que aquest juliol, amb 2.643 nous .cat registrats, ha estat el mes més reeixit des del maig del 2006, l’any en què es posà en marxa el nostre domini. Pel que fa a l’agost, l’èxit és encara més rotund, ja que ha estat l’agost amb més registres de la nostra història amb 1.437 nous dominis .cat. De fet, s’han triplicat les xifres de registres habituals dels mesos d’agost, que és d’uns 500 dominis de mitjana.

Si sumem els dos mesos, els més de 3.000 dominis nous registrats representen un rècord absolut estiuenc per al .cat, que, a hores d’ara, ja ha superat els 78.000 dominis registrats. La Fundació puntCAT celebra que 14 registradors de dominis se sumessin a aquesta campanya d’estiu i ja prepara una nova promoció coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

L’objectiu és potenciar encara més el creixement del .cat, ja que es tracta d’un domini creat específicament per donar rellevància als llocs webs amb contingut en català i que es dirigeixen a l’audiència catalana o catalanoparlant.

Notícies relacionades