ca

Raons per tenir un .cat

Hi ha moltes raons per a tenir un .cat.

Descobreix com .cat t’obre la porta a un mercat ple d’oportunitats!

Oportunitats

.cat et posiciona en un mercat de +10 milions de persones

Un domini .cat és la millor manera de dir que el teu web parla el mateix idioma que els teus clients. Guanya prestigi, segmenta millor els teus clients i arriba amb l’oferta correcta als usuaris correctes.

Sigues el propietari del teu web i dels teus continguts

Fes que el teu web sigui el centre de la teva estratègia i controla els teus continguts amb independència de les polítiques (o les caigudes!) de les xarxes socials.

Gestiona un e-commerce

Pensa globalment i actua localment. Un .cat t’ajuda a projectar proximitat i confiança als teus clients. A més, t’ofereix un nivell de seguretat extra per a efectuar transaccions en línia amb total tranquil·litat.

Tingues un correu electrònic personalitzat

El teu correu diu molt de tu. Tant si ets un professional com si ho vols per motius personals, un correu personalitzat i privat et permet tenir el control de la teva identitat i de les teves dades.

Hi ha un .cat per a cada necessitat

Som conscients de les diverses necessitats de la nostra comunitat. Per això, hem creat una oferta específica que s’ajusta als diferents col·lectius.

El preu no és una excusa!

.cat té un preu molt competitiu, en la mitjana al d’altres extensions de domini. També fem promocions, així que podràs gaudir de diverses ofertes d’alta i renovació al llarg de l’any.

Som verds

Per mantenir el teu .cat en marxa fem servir energia verda! Treballem amb proveïdors que utilitzen fonts d’energia 100% ecològica. Bo per tu i pel planeta!

Seguretat

Privacitat per a particulars (Whois privat)

.cat permet ocultar de forma gratuïta les dades de contacte de les persones físiques que en facin un ús no comercial dels seus dominis, gràcies a la implementació d’un servei de protecció de dades propi.

Més seguretat per a tu i les teves transaccions

Ens ocupem de fer del .cat un domini segur, amb qualitat i lliure de continguts sospitosos o especulatius que et puguin afectar a tu o al teu negoci.

Protecció de marca

Les marques són un dels principals actius de qualsevol empresa. Registra-les i protegeix la teva identitat, evitant les diverses modalitats de frau a Internet amb dominis .cat, especialment pensats per a garantir la seguretat de la teva marca a la xarxa.

Accepta un nivell extra de seguretat (DNSSEC)

Qualsevol .cat pot disposar del DNSSEC (Domain Name System Security Extensions), una clau criptogràfica que atorga un nivell extra de seguretat al domini. Això és important sobretot per webs on es realitzen transaccions electròniques o tracten amb dades sensibles.

Identitat i pertinença

Accepta els caràcters propis de la llengua catalana (IDN)

Qualsevol domini .cat .cat accepta els onze caràcters especials del català (à; ç; è é; í; ï; l·l; ò; ó; ú; ü). A més a més, en registrar un domini amb qualsevol d’aquests caràcters, pots tenir el mateix domini sense els accents, de manera gratuïta.

T'atenem en el teu idioma

Sabies que tenim un excel·lent servei de suport a l’usuari? Pots trucar-nos o escriure’ns quan vulguis. Estem preparats per ajudar-te, en el teu propi idioma. Millor que amb .com!

Som una Fundació que treballa pel català

Tots els beneficis del .cat es reinverteixen en diversos programes de la Fundació .cat per a potenciar la transformació social i digital mitjançant Internet arreu dels territoris de parla catalana.

Som un domini útil

.cat és més que un domini. Liderem la creació d’eines útils i col·laborem amb altres entitats en la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i les TIC.

Representem la comunitat catalanoparlant a Internet

Formem part de diversos organismes internacionals on representem i defensem els drets dels catalanoparlants a Internet. I a casa, també vetllem per crear sinergies entre la comunitat de titulars de domini .cat en diversos aspectes.