ca

puntXpunt: impulsant el sector de l’agricultura ecològica

26 de juliol de 2011

El passat dimecres 20 de juliol vam celebrar la tercera jornada puntXpunt, aquest cop sota el títol Oportunitats i eines d’Internet aplicades a l’agricultura ecològica. Amb les sessions puntXpunt volem ajudar a millorar la competitivitat de les empreses a partir de les eines que ofereix Internet i veient la resposta dels participants a les jornades, cada cop més interessants i participatives, estem ben satisfets amb els resultats aconseguits.

El primer puntXpunt va apropar les TIC al sector vitícola i el segon al món del turisme . La nostra intenció és seguir organitzant aquestes jornades per ajudar a altres sectors empresarials a teixir xarxa i guanyar nous mercats. Conscients de la demanda d’alimentació ecològica i de la creixent producció d’aquest tipus d’agricultura al nostre país, el passat puntXpunt es va adreçar a aquest sector i a través d’experiències pràctiques, properes i directament aplicables. Vam presentar Aforavila, un market place de referència de les Illes Balears, Saviae, un portal per a productors del sector ecològic, La Tavella, una porta per fer xarxa i crear comunitat des dels valors socials i el producte ecològic, la Granja la Selvatana, una iniciativa pionera gràcies a Facebook i Món Viu, un cas de productors que combinen els canals presencials i en línia.

Els més de vuitanta assistents a la jornada van conèixer de primera mà la forma en que les TIC poden millorar el seu model de negoci, sota la premissa que les marques no sols han de comunicar, sinó que a més a més, han d’involucrar als internautes. En aquest comunicat (PDF) trobaràs més informació de la jornada; si t’interessen les presentacions que van realitzar els professionals ponents, consulta-les ací , o mira les millors fotos de la sessió.
T’agradaria saber com treure-li més profit a Internet per al teu negoci? Proposa’ns l’àmbit professional que t’interessa (participa@domini.cat) i ho tindrem en compte.

Notícies relacionades