ca

puntCAT participa en el llançament del Photosynth

22 d’agost de 2008

La Fundació puntCAT participa en el presentació mundial de la revolucionària tecnologia de processament d’imatges i escenaris, Photosynth, presentada per Microsoft avui. Al costat d’entitats com el National Geographic, la BBC o la NASA, la Fundació puntCAT col·labora, com a únic representant del Sud d’Europa, aportant en aquesta estrena mundial escenaris tridimensionals de diferents monuments i indrets del país.

Trobareu els escenaris sintètics a Photosynth.com o si els servidors van molt carregats, aquí teniu dos vídeos del que es pot fer amb els escenaris de la Plaça de St. Jaume i La Pedrera i de la Sagrada Família. O si us ho estimeu més podeu veure la presentació a la TED conference (en anglès) on en Blaise Agüera i Arcas, co-creador del Photosynth, va presentar-ne la tecnologia.

Aquesta col·laboració reforça el compromís de puntCAT per estar sempre entre els millors i acostar la innovació i les noves tecnologies a tothom. Entenem el Photosynth com una aportació que obre una nova era en el turisme virtual i que ajudarà a promocionar el nostre país arreu del món. Us volem animar a que veieu els esceneris creats però també a que creeu es vostres.

Hem creat una plana especial on trobareu els enllaços als nostres synth fets fins ara. Per a citar-ne uns pocs, la Sagrada Família, La Pedrera o la Plaça Reial de Barcelona, o la Plaça Major de Vic, l’amfiteatre romà de Tarragona, el monestir de St. Cugat, el Pont de Besalú o el de Camprodon. També hi trobareu vídeos i documentació per si voleu fer els vostres synth.

.
Nota de premsa: https://domini.cat/media/upload/arxius/premsa/080821.Photosynth.pdf

Notícies relacionades