ca

puntCAT més a prop vostre: al mòbil i a Twitter

10 de juliol de 2009

A puntCAT estrenem un nou web: https://mobil.domini.cat, la forma més ràpida i àgil d’accedir als nostres continguts des d’un telèfon mòbil. Des de qualsevol lloc on tingueu cobertura podreu consultar si un domini està liure i tota la informació que vulgueu saber pel que fa al registre d’un .cat.

A més a més, a la plana de domini.cat hem posat un codi QR per tal que aquells dispositius mòbils programats per descodificar aquesta informació, accedisquen directament a la plana mòbil del puntCAT. Per als qui desconeixen què és aquest codi i com funciona, hem habilitat una plana explicativa on també es troba l’enllaç a la descàrrega gratuïta del programa per tal que el teu mòbil puga llegir aquests tipus de codis. La web mòbil.domini.cat ha estat el treball de final de carrera desenvolupat a la Fundació puntCAT per un estudiant d’enginyeria tècnica de sistemes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

I si sou usuaris de les xarxes socials, vos convidem a estar al dia de les nostres activitats i a interaccionar amb .cat des d’elles: ja som més de 300 membres que seguim puntCAT a través del grup al Facebook <https://facebook.domini.cat> , i també tenim obert un canal al youtube, <https://youtube.domini.cat> on comencem amb 5 pràctics vídeos que expliquen com configurar el teu navegador en català i que hores d’ara compten amb més de 3.000 reproduccions. Pel que fa a les fotos de puntCAT, algunes d’elles les trobes penjades a flickr <https://flickr.domini.cat>, però t’animem a que tu mateix enviïs també fotos al Fotobloc de puntCAT, on es publica qualsevol imatge on apareix un domini .cat, sempre que tinga pàgina web activa. Ja hi ha més de 150 fotos que promocionen gratuïtament diferents dominis .cat. I per últim, el Twitter: ja ens pots trobar al canal en català @puntcat o també al dedicat a comunicar-nos en anglès amb la resta de la indústria dels dominis via @dotcatdomain.

Detallet per als nous seguidors de puntCAT
Si eres usuari d’alguna d’aquestes xarxes socials i et fas amic de puntCAT en alguna d’elles, envia’ns un correu indicant-nos-ho, junt amb la teua adreça postal, i si ets dels 50 primers, et farem arribar l’original CATlendari 09/10 dissenyat per puntCAT amb les festes dels Països Catalans.

Notícies relacionades