ca

puntCAT estima la Viqui i la Història

1 de setembre de 2011

Durant aquest mes de setembre des de la Viquipèdia s’ens proposa participar en el Wiki loves Monuments, un concurs d’imatges lliures sobre monuments històrics per a tenir una visió general del patrimoni cultural europeu. Aquesta proposta europea arriba als Països Catalans de la mà de l’Amical Viquipèdia, l’associació de col·laboradors de l’enciclopèdia lliure en català, sent l’única àrea local que hi participa que no correspon a un estat. Aquest concurs es va iniciar l’any passat als Països Baixos i, a causa de l’èxit assolit -més de 12.500 fotografies de més de 8.000 monuments-, aquest any s’estén per Europa.

A puntCAT, on compartim l’esperit de que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú, ens afegim a aquesta iniciativa amb l’objectiu de continuar desenvolupant la Societat de la Informació catalanoparlant. Entre els diversos premis que ofereix el concurs, destaca el Premi puntCAT, un centenar de codis de descompte del 50% en l’alta o renovació de dominis .cat*, a més de vint de les nostres samarretes. Els setanta-cinc participants que aporteu més monuments diferents fotografiats de l’àmbit catalanoparlant, rebreu el vostre descompte. Els vint-i-cinc codis restants seran distribuïts entre els guanyadors seleccionats pel jurat per la seva qualitat.

Consulta les condicions del concurs al web i fins al 30 de setembre pots enviar les teues fotos. De la teua participació se’n podrà beneficiar tothom!

* preu final variable en funció del registrador escollit

 

Notícies relacionades