ca

puntCAT ajuda a les empreses

29 d’octubre de 2010

Durant unes setmanes hem realitzat una nova experiència des de la plataforma d’Internet facebook, alguns de vosaltres ja sabeu de què parlem. Vam obrir una pàgina anomenada puntCAT t’ajuda per, amb la gestoria Tràmit Serveis, assessorar a autònoms i petites empreses sobre els dubtes causats per l’augment de l’IVA. L’objectiu d’aquesta activitat ha estat explorar les possibilitats d’interacció que ens ofereix aquesta plataforma així com reforçar amb fets el missatge de que el .cat ajuda a les empreses. La resposta, el nombre de seguidors i les interaccions han estat molt positives portant-nos a considerar allargar aquesta acció i pensar-ne d’altres en àmbits diferents. Tens cap proposta ? Parlem-ho a https://facebook.domini.cat o twitter https://twitter.domini.cat (@puntcat).

D’altra banda, però sense sortir de l’ajuda i els avantatges que el .cat ofereix a professionals i empreses, el passat 27 d’octubre vam celebrar a Lloret de Mar la segona jornada puntXpunt, que sota el títol “Tendències i solucions TIC aplicades al turisme” i coorganitzada amb PIMEC, es va adreçar al sector del turisme. Una seixantena d’assistents van conèixer de primera mà estratègies i exemples de fàcil aplicació per millorar els seus negocis des de la xarxa, de la mà d’especialistes del sector com Albert Barra, Andreu Bru, Xavier Casado, Josep Maria Raventós i Oriol Miralbell. La conclusió de la jornada va ser clara, cal escoltar de forma pro-activa el que diuen els clients, beneficiant-se de les eines TIC i la xarxa 2.0, per oferir als consumidors el valor diferencial que els convertirà en prescriptors dels nostres serveis i augmentarà la reputació digital de l’empresa.

Trobareu algunes fotos del segon puntXpunt en aquest enllaç i durant els propers dies anirem afegint a www.puntxpunt.cat la resta de continguts de la jornada. Després del primer puntXpunt dedicat al món del vi, aquesta nova edició de les jornades de petit format puntXpunt, ha tornat a ser tot un èxit en audiència i demanda, animant a un altre sector professional a emprar les eines de la xarxa per millorar els seus negocis. A puntCAT comencem a treballar des d’ara mateix en a la 3era jornada puntXpunt i estem oberts a les teves propostes.

Notícies relacionades