ca

puntCAT a la S-SSIG

30 de març de 2009

puntCAT participa per partida doble en la South Summer School on Internet Governance que es duu a terme a Buenos Aires del 29 de març a l’1 d’abril. Hi anem convidats per l’organització a explicar el .cat amb la presentació gTLDs and Communities: The case of .cat“. I d’altra banda, tal com vam anunciar, puntCAT ha atorgat la beca per participar en la S-SSIG a n’Enric Ibarz, politòleg especialitzat en Internet i que ha treballat a la UNESCO a París en la divisió Information Society.

Les Summer School on Internet Governance són aplecs en els que experts de diferents països s’organitzen per donar una formació molt pràctica i complementària als estudis universitaris al voltant de la governabilitat d’Internet, entesa com el desenvolupament i aplicació de principis, normes, reglaments, procediments i programes que donen forma a l’evolució i ús d’Internet.

Amb la nostra participació puntCAT vol per un costat donar a conèixer internacionalment la realitat del .cat i per l’altre, capacitar persones que puguin ajudar a desenvolupar la Internet de demà des d’una perspectiva catalana.

Notícies relacionades