ca

puntCAT a la Fira de Sant Isidre de Solsona

3 de maig de 2011

El proper dissabte 7 de maig el nostre director, en Jordi Iparraguirre, participarà a la jornada econòmica que es realitza a la capital del Solsonès, en del marc de la Fira agrícola de Sant Isidre.

El Consell Comarcal del Solsonès realitza aquesta jornada econòmica sota el lema La creativitat marca la diferència. Per part de puntCAT explicarem com el .cat va ser possible gràcies a la creativitat de reinterpretar les normes i com mirem dia a dia de competir en qualitat i servei, redefinint algunes mètriques la indústria a fi de d’oferir el millor domini d’Internet.

La jornada començarà a les 9 del matí i comptarà amb la participació del Sr. Franc Ponti i la Sra. Anna Fajula, reconeguts experts en creativitat i innovació. Seguiran les presentacions dels casos d’ESADE-Creàpolis i Microlitix, que juntament amb puntCAT explicaran la seva estratègia de diferenciació i experiències creatives. Clourà l’acte l’Hble Sr. F. Xavier Mena, Conseller d’Empresa i Ocupació. Ací podeu consultar el programa i en cas de voler assistir-hi, haureu de contactar amb el Consell Comarcal fins al dimecres 4 de maig. Ens veiem a Solsona!

Notícies relacionades