ca

Promoció especial per l’11 de setembre: identifica’t amb un .cat!

9 de setembre de 2013
capcalera_web_0

Amb el compromís d’apropar la ciutadania a l’ús avançat de les TIC i de fer de .cat el domini natural per a tothom, la Fundació puntCAT acaba de llançar una promoció especial en el preu del domini. Des d’avui registrar un .cat és un 50% més barat i renovar-lo durant un any costa un 60% menys de l’habitual. L’entitat privada i sense ànim de lucre que gestiona el domini .cat posa a disposició de tothom 2.000 codis de descompte, bescanviables en efectuar l’alta d’un nou domini o la renovació d’un existent amb les següents empreses registradors: Arsys, CDmon, Dinahosting, Don Dominio, Entorno Digital i Virtualname. Com sempre, el preu final de venda al públic, però, depèn de cada registrador en funció del seu marge de benefici i d’altres productes i serveis afegits que hi pugueu contractar.

Per a beneficiar-se d’aquesta promoció cal anar a https://promocions.fundacio.cat i respondre correctament dues interessants preguntes sobre el domini .cat. A més a més volem que ens ajudeu a apropar .cat a tothom i com sabem que sou a les xarxes socials (el català és la 19a llengua al món més utilitzada a Twitter!), us demanem que compartiu a Twitter o a Facebook una de les notícies relacionades amb aquestes preguntes. Si no teniu un perfil a aquestes xarxes, podeu crear un en pocs minuts, és molt fàcil, gratuït i obert a tothom.

Ara és un bon moment per a identificar-se amb .cat, ja sigui amb un domini d’ús personal, per a l’entitat a la que pertanyeu o per al negoci que teniu. És hora que a Internet siguis tu mateix i que cuidis la teva identitat, t’hi ajudem! Aquesta promoció és vàlida fins al 22 de setembre o fins a esgotar les existències dels codis. No la deixis passar!

Notícies relacionades