ca

Promoció del 60% en renovacions de .cat

7 de novembre de 2013

Coincidint amb la celebració de la Diada de la Catalunya Nord, des de la Fundació puntCAT us oferim renovar els dominis .cat al 60% del seu preu habitual. Amb aquesta promoció, que començà aquest passat dilluns i durarà dues setmanes, commemorem que el 7 de novembre del 1659 se signava el Tractat dels Pirineus que cedia a França el comtat del Rosselló i part del de la Cerdanya.

Si ets .cat i tens el domini registrat a través d’Arsys, CDmon, Dinahosting, Don Dominio, Entorno Digital o Virtualname, pots aconseguir un codi de descompte a https://promocions.fundacio.cat; només cal respondre correctament dues qüestions i compartir-les a Facebook o Twitter. Si no disposes de perfil a aquestes xarxes socials no et preocupis, en pocs segons pots obrir-te’n un de forma gratuïta i fàcil. No desaprofitis aquesta oportunitat  i renova el teu domini per un any per menys de la meitat de preu. No importa la data de caducitat del domini, ja que pots renovar-lo en qualsevol moment; però el codi l’hauràs d’aconseguir abans del 17 de novembre. Data en que finalitza la promoció. Fàcil, oi?

Ser .cat mai havia estat tant a la vora. Ja siguis una empresa o un particular, tinguis una associació o un grup d’amics, el domini .cat és la teva forma natural de ser a Internet amb nom propi. La Fundació puntCAT t’ho posa fàcil. Si vols ser .cat o vols registrar un altre domini, compara les ofertes dels diferents registradors i registra el teu nom .cat per menys de 10 € l’any. Perquè et mereixes identificar-te amb un domini .cat!

Notícies relacionades