ca

“Posar .cat al teu domini dona un plus d’identitat al teu negoci”

5 de juliol de 2018
xeviestudi.cat

En Xevi Masip va fundar el seu propi estudi gairebé sense adonar-se’n. Després de treballar en una gran empresa va decidir començar una carrera professional com a autònom. Més tard va trobar un local on establir-se i, degut al volum de projectes que li arribaven, va passar de treballar com a freelance a gestionar tot un equip a Xevi Estudi.

Com i quan sorgeix la idea de crear el teu estudi?
La idea de muntar l’estudi va sortir sense idea. M’explico… al marxar de l´ultima gran empresa on vaig estar treballant volia establir-me com a freelance, llogant estudis d´alguns amics etc … però, al cap de tres mesos, un realitzador amic meu em va dir que el local on som ara estava en lloguer i ho vaig mirar. Vaig pensar que seria bo tenir un lloc meu on treballar i així vaig començar tot solet fent tota la feina, càstings, selecció de musiques, pressupostos i, sobretot, treballant a sala, es clar! Així que només vaig aguantar solet 1 any i ja vaig haver d’agafar a la Núria; si no, em moria…ha, ha, ha!

Qui forma part de l’equip de Xevi Estudi?
L´equip tècnic som l’Américo, la Mònica, el Xevi Jr i jo. L´equip de producció són la Núria i la Mercè, la Maria Jose és la responsable d’administració. A més a més també tenim a l’Adrià que és l’Informàtic i el que controla que tot funcioni be.

Com és un dia normal a l’estudi?
La veritat és que hi ha dies de tot. Per mi el mes important és que, tinguem molta o poca feina, l´ambient de treball és molt bo i riem molt.

Un client que vingui a Xevi Estudi, pot demanar una gravació en qualsevol idioma?
Doncs sí, hem arribat a fer gravacions en rus i fins i tot en tailandès o vietnamita. Es pot dir que, a dia d’avui, podem fer gravació de qualsevol idioma.

Heu notat algun canvi en el volum de peticions de gravacions en català o es manté igual des que vàreu començar?
Doncs la veritat és que crec que es manté igual. Pràcticament tota la publicitat que es fa a Barcelona es grava en català i castellà, ja que s’escoltarà tant a Catalunya com a la resta de l’estat espanyol.

Quin és el projecte més estrany o original que us han demanat a l’estudi?
Treballant en publicitat és molt difícil de mesurar què és estrany ha, ha, ha! Per a que us en feu una idea, hem hagut que doblar a un lloro o fer cantar a un mosquit… no està malament, no?

Quin és el projecte que us ha fet més il·lusió fer?
Mira, encara que quedi una mica cursi, tots els projectes, per petits o grans que siguin, ens fan la mateixa il·lusió. És cert que de vegades entra alguna feina més “diferent”, però en general tots els projectes tenen alguna cosa que ens il·lusiona.

Com t’imagines que serà Xevi Estudi d’aquí 5 anys?
Només espero que el mercat ens deixi estar treballant amb la mateixa trempera, i sobretot, amb aquest equip que tinc, que és el millor del món!

Veiem que el vostre web és xeviestudi.cat. Què us va fer apostar pel domini .cat?
Doncs vaig triar el domini .cat perquè soc català i considero que posar .cat al teu domini dona un plus d’identitat al teu negoci, i en el meu cas, d’orgull.

Notícies relacionades