ca

Perquè parle valencià, jo sóc .cat -Promoció Diada del País Valencià-

7 d’octubre de 2011

El proper diumenge 9 d’octubre els valencians i valencianes celebrarem que fa 773 anys el rei en Jaume I entrà a la ciutat de València amb les tropes catalanoaragoneses i fundà el Regne de València, fet que propicià el naixement del poble valencià. De la mateixa forma que el passat 11 de setembre vam celebrar la Diada de Catalunya, ara a puntCAT celebrem també la Diada del País Valencià. Perquè els que parlem valencià, també som .cat.

La promoció Diada País Valencià està en marxa des de hui mateix i fins al 14 d’octubre a l’adreça https://diada.totssom.cat. Qualsevol persona que jugue i guanye una partida d’algun dels quatre jocs que tenim en línia, obtindrà un codi de descompte d’entorn el 50% per a registrar o renovar un domini .cat (preu final en funció del registrador i serveis addicionals escollits). El descompte el podràs utilitzar fins al 31 de gener de 2012, així que aprofita l’ocasió i aconsegueix el teu. I recorda que si ja eres .cat, pots renovar el teu domini en qualsevol moment i no cal que esperes a que expire, doncs renovar és afegir un any a la data d’expiració que consta en el whois del domini, sense importar quin dia renoves.

Durant els darrers quatre anys a la Fundació puntCAT hem celebrat la Diada de Catalunya des d’un estand a la Mostra d’Entitats que es celebra any rere any a Barcelona. No obstant, donada la distància que ens separa des de l’oficina on treballem, ubicada a Catalunya, no havíem celebrat presencialment cap de les diades nacionals de la resta de països de parla catalana. Aquest any, amb la voluntat de celebrar equànimement les diferents festes nacionals, hem optat per fer una celebració virtual de la qual vos podeu beneficiar tothom. De la mateixa forma que hem fet per a la Diades de Catalunya i del País Valencià, celebrarem també les festes nacionals de les Illes i d’Andorra, i una data emblemàtica per a la Catalunya Nord, amb noves promocions obertes a tothom; Perquè tots som .cat sigues d’on sigues i visques on visques.

Bon 9 d’octubre a tothom!

 

Notícies relacionades