ca

Participem a la Catosfera ajudant les empreses a ser a Internet

27 de setembre de 2013
imatge_noti_blog_0

Quines eines ofereix Internet per afavorir la comunicació i el posicionament de les empreses i dels particulars? La Catosfera, el cicle de xerrades en clau tecnològica que se celebra els propers dies a Granollers, oferirà cinc càpsules formatives, gratuïtes i obertes a tothom, pensades per tractar els aspectes més importants i bàsics de la comunicació en línia. El domini .cat serà el protagonista d’una d’aquestes sessions, doncs com ja hem comentat altres vegades, fer servir el domini dels catalanoparlants a Internet és una interessant oportunitat de negoci des d’Internet.

Amb la finalitat de donar eines a les empreses i professionals autònoms per a treguin el màxim rendiment a la seva presència a Internet, el proper dilluns 30 de setembre, a les 12 del migdia, la Biblioteca Roca Umbert de Granollers acollirà la sessió formativa ‘Catosfera Empresa’, sota el títol ‘Apropa’t al teu mer.cat! El domini .cat com a eina de màrqueting i l’estratègia digital de BonPreu‘. Anirà a càrrec de Santi Ribera, director de la Fundació puntCAT, i Joan Sabartés, director d’operacions del grup alimentari BonPreu. Els ponents compartiran amb l’audiència les seves experiències resultat d’una amplia formació professional: Sabartés és enginyer agrònom i compta amb una dilatada experiència en càrrecs directius en l’àmbit de l’alimentació, i Ribera, BA i MBA per ESADE i MBA al Massachusetts Institute of Technology, també compta amb una llarga trajectòria en càrrecs de direcció, estratègia, màrqueting i vendes.

Us animem a apropar-vos a aquesta jornada, només cal fer una inscripció prèvia des d’aquest enllaç. Les Jornades de la Catosfera, que s’inauguren aquest divendres 27, arriben a la seva 6a edició per a posar de manifest el potencial del capital professional català en el món de la xarxa, incidint en el gran talent dels professionals catalans que sovint han d’anar a trobar feina a fora. El títol de la Catosfera 2013 és “De Catalunya a Silicon Valley” i un any més compta amb el patrocini de la Fundació puntCAT. Si voleu ampliar la informació sobre aquestes jornades visiteu aquest web.

Notícies relacionades