ca

Obre la teva botiga en línia de manera ràpida i fàcil

3 de desembre de 2021

Si tens pensat obrir el teu comerç a Internet, però se’t fa una muntanya tot el procés, t’ajudem a fer-ho. La Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació .cat i Nominalia com a registrador, llença un paquet tancat on t’entreguen la botiga en línia llesta per a vendre.

A més, la Cambra de Comerç de Barcelona ofereix una subvenció del 50% en la creació d’aquest web amb comerç electrònic per a nous projectes. Realment és una gran oportunitat, ja que el preu total d’aquest servei és de 1.145€, però amb la subvenció de la Cambra de Comerç de Barcelona es redueix a 572,50€.

Els requisits per a poder gaudir de la subvenció són que els projectes siguin de la demarcació de la Cambra de Comerç de Barcelona i que tinguin previsió de consolidar-se a la xarxa a llarg termini. El termini per finalitzar el projecte serà de tres mesos a comptar d’ençà que s’accepti la proposta.

Des de .cat volem animar-vos que us sumeu a la iniciativa i aprofiteu aquesta petita empenta per a llençar-vos a obrir el vostre negoci a la xarxa! Atenció, només 10 projectes es beneficiaran d’aquesta subvenció, per tant, és important que apliqueu com més aviat millor.

Si voleu consultar les característiques completes del pla, feu clic a aquest enllaç.

Notícies relacionades