ca

Obra Social puntCAT per trencar la barrera digital

1 de juny de 2010
logo_fb_0

puntCAT reinverteix en qui ens fa créixer i tots hi guanyem. Des del principi hem reinvertit els beneficis d’operació del .cat en reduir els preus (més d’un 75% en 4 anys), millorar les capacitats tècniques per fer del .cat un líder mundial, i desenvolupar accions de divulgació com per exemple navega en català, o què fer amb un .cat. Avui encetem una nova línia.

Avui hem obert la primera convocatòria d’ajuts per a projectes que tinguin l’objectiu d’impulsar la Societat de la Informació i/o facilitar a la nostra societat un ús avançat d’Internet.

Aquesta primera edició dels ajuts s’adreça a aquelles persones jurídiques que volen fer realitat noves idees que aportin valor, continguts i nous serveis a la comunitat catalanoparlant. Cada projecte podrà ser dotat de fins a 20.000 €, sempre que siguin projectes sense ànim de lucre i que beneficiïn el màxim de persones possible o a col·lectius amb necessitats especials.

Amb aquesta convocatòria d’ajuts, que pretén ser anual, apostem encara més per potenciar l’Obra Social de la fundació puntCAT. Al web https://obrasocial.fundació.cat trobareu les bases dels ajuts i tota la documentació relacionada. Podreu presentar els vostres projectes fins el 31 d’agost de 2010, els quals seran avaluats per un jurat extern en funció dels diferents criteris indicats a les bases de la convocatòria. A puntCAT treballem per poder incloure en properes edicions la participació dels titulars de dominis .cat en l’elecció dels projectes guanyadors.

puntCAT reinverteix en qui ens fa créixer i tots hi sortim guanyant! Anima’t i presenta el teu projecte.

Notícies relacionades