ca

Més de 50 comerços catalans aconsegueixen el seu web a través del programa comerçlocal.cat

05 juliol 2017
gira comerç local juny

Durant el mes de juny el programa comerçlocal.cat ha estat present en diversos municipis de Catalunya com Guissona i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, on més de 50 comerços han aconseguit el seu web en català.

El programa ha tingut molt bona acollida per part dels comerciants, amb només una setmana a Guissona s’han registrat 21 dominis .cat. Lídia Rodríguez, presidenta de l’Associació de comerciants de Guissona afirma que «el programa comerçlocal.cat ens ha donat les eines per estar presents a la xarxa i fer-ho en català. Avui en dia qui no està a Internet, no existeix. El petit comerç necessita ajuda per poder fer competència a les grans empreses i només podem fer-ho donant-nos valor de servei, experiència i excel·lència a la nostra feina. És una magnífica oportunitat per donar valor al comerç local i al comerç de país».

A Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’han registrat un total de 34 dominis .cat al municipi, dels quals 32 han aprofitat l’ocasió per tenir el seu primer web presència de forma totalment gratuïta. «Des de l’associació de comerços, la valoració del programa comerçlocal.cat ha estat positiva i molt satisfactòria, ja que els comerciants associats han entès que aquesta iniciativa és una gran oportunitat per començar a tenir presència a Internet. Per tant, estar present a la xarxa pot millorar la comunicació amb els clients i pot donat a conèixer la nostra activitat d’una manera ràpida, eficaç i gratuïta» comenta María José Gómez, Presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

A finals de mes Manlleu i Moià també s’han adherit al programa comerçlocal.cat. Els comerciants d’ambdós municipis que ho vulguin podran registrar el seu domini .cat i aconseguir un web gratuït pel seu negoci fins el 10 de juliol.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866 192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat.

Notícies relacionades