ca

L’acció social de puntCAT pel desenvolupament dels nens especials

20 de juny de 2012

Tenim l’honor de presentar-vos un dels projectes que els Ajuts puntCAT 2011 han ajudat a desenvolupar: iSeqüències, una nova aplicació d’iPad per a nens amb autisme i altres necessitats educatives especials. A tal efecte farem una presentació pública, juntament amb la Fundación Planeta Imaginario, l’entitat que ha desenvolupat aquesta aplicació en ser una de les guanyadores de la segona edició dels nostres ajuts. La presentació d’iSeqüències serà el proper dijous 21 de juny, a les 19 hores, a l’Institut d’Estudis Catalans, al Carrer del Carme 47 de Barcelona. L’acte serà conduit pel nostre director general, en Jordi Iparraguirre, i pel director clínic de la Fundación Planeta Imaginario, en Víctor Rodríguez, el qual ens explica en què consisteix aquest projecte en les imatges que pots veure aquí.

Si vols conèixer el funcionament d’iSeqüències, com beneficia a aquest col·lectiu i a tothom qui vulgui treure-li profit, t’esperem aquest dijous! No et preocupis si et va malament apropar-te a Barcelona perquè retransmetrem la presentació en directe des de la pàgina https://obrasocial.fundacio.cat, a partir de les 19h.

Ens agrada reinvertir els beneficis que obtenim del registre de .cat en potenciar la Societat de la Informació i la Comunicació. Aquest valor afegit diferencia el nostre domini de la resta i el fa ser més útils per a la nostra comunitat. Tant de bo que .cat creixi molt més i puguem disposar de més recursos per a destinar en aquesta línia social. Comptem amb el vostre suport!

 

Notícies relacionades