ca

La Fundació puntCAT se suma al projecte esTICenllaçat impulsat per la Fundació real dreams i CTecno

22 de febrer de 2018
esTICenllaçat

La Fundació puntCAT ha signat un conveni de col·laboració amb el CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya) i la Fundació real dreams amb la finalitat de participar al projecte esTICenllaçat. La signatura s’ha oficialitzat a través del Sr. Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT, el Sr. Joan Ramon Barrera, vicepresident del CTecno i el Sr. David Levy, president de la Fundació real dreams.

Coincidint amb la signatura del conveni, la Fundació puntCAT, el CTecno i la Fundació real dreams obren una convocatòria per a que les entitats del tercer sector de Catalunya que no disposen de pàgina web puguin obtenir-ne una amb domini .cat i en català. Durant tot el 2018 les entitats escollides visitaran la seu de la Fundació puntCAT per començar a desenvolupar conjuntament el lloc web en català i escollir el disseny. L’objectiu és crear fins a 40 webs que responguin a les necessitats bàsiques de les entitats.

Al juny està previst portar a terme una segona convocatòria oberta a entitats del País Valencià i les Illes Balear que vulguin un web en català.

Amb aquesta acció es vol contribuir a reduir l’escletxa digital de les entitats del tercer sector de parla catalana i millorar la seva accessibilitat a les noves tecnologies.

Notícies relacionades