ca

La Fundació puntCAT recolza l’emprenedoria al 4YFN

22 de febrer de 2016
Foto estand puntCAT al 4YFN

Les startups seleccionades per la Fundació PuntCAT en el programa de ‘speed mentoring’ han presentat els seus projectes a l’esdeveniment internacional 4YFN, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona.

Les startups seleccionades són Weego, un projecte que promou la mobilitat elèctrica a Barcelona facilitant l’accés a recursos, proveïdors de vehicles i potencials usuaris i empreses; FileCircles, una plataforma per a l’enviament segur d’arxius, que també incorpora un sistema de monitorització i gestió de les transferències, i GooCampus, una aplicació d’e-learning enfocada al sector mèdic i sanitari.

El programa s’ha dut a terme de forma conjunta entre la Fundació puntCAT i l’empresa de registres de dominis Nominalia. Les tres startups van començar a mitjans del passat mes de gener el seu cicle formatiu, compost per sis sessions que abasten diversos aspectes clau per a tota companyia incipient: finances (com redactar un business plan i millors pràctiques), aspectes legals, disseny i usabilitat web, SEO , SEM i xarxes socials.

Weego, FileCircles i gooCampus han culminat la seva formació amb la presentació dels seus projectes al DemoDay dins de l’esdeveniment internacional 4YFN, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona.

La Fundació puntCAT present al 4YFN

La Fundació puntCAT ha estat present al 4YFN amb un stand on es presenten totes les novetats del sector dels dominis al nostre país.

També s’han organitzat dues sessions en format conferència. La primera va tenir lloc dilluns 22 a la 1 del migdia sobre e-commerce i la segona dimecres 24 a la mateixa hora. Va anar a càrrec del president de la Fundació, Ricard Huguet.

Notícies relacionades